019-6507000 getmecoway@gmail.com

PERKHIDMATAN YANG TIADA TANDINGAN

LIPUTAN PERKHIDMATAN SELURUH NEGARA

Kami mempunyai lebih daripada 1,200 CODY yang disediakan untuk menyediakan perkhidmatan terbaik untuk anda di seluruh Malaysia. Jumlahnya yang semakin meningkat memberikan keyakinan bahawa CODY akan sentiasa bersedia untuk memberikan penjagaan produk Coway anda.

PERKHIDMATAN DI DEPAN PINTU RUMAH ANDA

Apa yang anda perlu lakukan adalah berada di rumah dan CODY kami akan menekan loceng anda. Kurang kerumitan dan lebih mudah, CODY kami akan memberikan tips dan nasihat serta perkhidmatan penyelenggaraan.

PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN PREMIUM

3 perkara utama yang CODY akan bersedia untuk memastikan produk anda berada pada keadaan terbaik adalah Sanitasi Produk, Pemeriksaan Produk dan Penukaran Penapis.

STERILISASI TURUT DISEDIAKAN

Menggunakan teknologi air elektrolisis maju, CODY akan membantu mensterilkan produk untuk memastikan ia bebas daripada bakteria dan mikroorganisma.

PERINCIAN KECIL TURUT DIAMBIL KIRA

Selain penyelenggaraan produk yang lengkap, CODY juga memastikan persekitaran dibersihkan dan dibersihkan.

CODYS ADALAH PROFESIONAL TERLATIH

Dengan standar yang telah ditetapkan oleh ibu pejabat kami di Korea, yakinlah bahawa CODY kami telah melalui latihan, peperiksaan dan latihan susulan yang profesional.

SENTIASA MENDAHULUI

Kembali ke Korea, CODY adalah kerjaya yang diiktiraf oleh Kementerian Buruh Korea. Sejak tahun 1999, terdapat lebih daripada 14,000 CODY di Korea untuk menyampaikan perkhidmatan premium, Perkhidmatan HEART kami.

HUBUNGI KAMI

Anda ada sebarang pertanyaan atau ingin membuat pembelian?
Hubungi kami dengan salah satu cara di bawah:

Hubungi Kami

6 + 1 =

Nak Whatsapp terus?
Klik logo di bawah:

Hotline Call:

019-6507000 (En. Jalal)

error: Content is protected !!